Ruotsalainen koirantäysravinto
Hinnasto päivitetty 16.2.2018

Tilaukset:

Tmi Ketunsara, Y-tunnus 2330717-9
Elina Myyryläinen 040 721 3986
Ahventie 7 A, 01490 Vantaa
elina.myyrylainen@gmail.com


Best in Show HE Racer 30/18 14 kg 48,00
On ainutlaatuisten, korkealuokkaisten raaka-aineidensa ja runsaan eläinperäisen proteiinin ja energiansa ansiosta erityisesti kovaa työtä tekeville koirille, kuten metsästys-, veto-, ja työkoirille, sopivaa ravintoa. He Racer sopii myös erittäin hyvin koirille, joiden painoa on vaikea saada nousemaan. Vähemmän aktiivisina kausina koira voi siirtyä Best In Show Fullkostiin.
Best in show HE racer sisältää:
Täysjyvävehnää, hydralisoitua eläinproteiinia, eläinrasvaa, täysjyväkauraa, täysjyväohraa, lihajauhoa, munankeltuaisjauhoa, soijapapuja, pellavansiementä, panimohiivaa, hemoglobiinijauhetta, sokerijuurikaskuitua, vehnänalkiota, Profeed® (frukto-oligosakkaridia) kivennäisiä ja vitamiineja

Best in Show Lamm & Ris 22/12 14 kg 42,00
On täysravintoa, jonka perusainekset ovat lampaanliha ja riisi. Lamm&Ris sopii kaikille koirille, erityisesti herkkävatsaisille, koska lampaanliha hellii herkkiä koiranvatsoja. Lamm&Ris ei sisällä vehnää ja siksi se sopu erittäin hyvin vehnägluteeniyliherkkyydestä kärsiville. Lamm&Ris on monipuolinen ruoka, minkä vuoksi kaikki koirat voivat turvallisesti käyttää ruokaa imemisiän jälkeen aina täyskasvuisiksi saakka. Lamm&Ris koostuu korkealaatuisista helposti sulavista raaka-aineista ja sisältää kaiken ravinnon, mitä koirasi tarvitsee.
Best in Show Lamm & Ris sisältää:
Riisiä, kuivattua lampaanlihaa, maissia, täsyjyväohraa, eläinrasvaa, hemoglobiinijauhetta, sokerijuurikaskuitua, maissigluteenia, pellavansiementä, perunanvalkuaista, munankeltuaisjauhoa, Profeed® (frukto-oligosakkaridia) kivennäisiä ja vitamiineja

Best in Show Lamm & Ris Extra 26/14 15 kg 52,00
On vehnägluteenitonta ravintoa, jonka eläinvalkuainen on etupäässä lampaanlihaa. Lamm&Ris Extra sopii koirille, joiden energiantarve on normaali tai korkea, nuorille koirille ja koirille, joiden painoa on vaikea saada nousemaan. Ravinto toimii erinomaisesti myös kantaville nartuille, koska se tarvitsee ylimääräistä ravinnonlisää.
Best in Show Lamm & Ris Extra sisältää:
Riisiä, maissia, kuivattua lampaanlihaa, eläin ja kasvisrasvoja, maissigluteenia, perunanvalkuaista, täysjyväohraa, munankeltuaisjauhoa, sokerijuurikaskuitua, panimohiivaa, Profeed® (frukto-oligosakkaridia) kivennäisiä ja vitamiineja.

Best in Show Lamm & Ris Light 18/7 14 kg 47,00
On ainutlaatuista korkealuokkaissista raaka-aineista, valkuaisista, rasvoista ja kuiduista muodostuvan kokoonpanonsa vuoksi ravintoa, joka antaa pitkäaikaisen kylläisyyden tunteen. Lamm&Ris Light sopii erittäin hyvin vähemmän aktiiviselle iäkkäälle koiralle ja painonpudotusta tarvitsevalle koiralle. Lamm&Ris Light ei sisällä vehnää ja sopii siksi erityisesti koirille, joilla on yliherkkyysoireita vehnägluteenille.
Best in Show Lamm & Ris Light sisältää:
Riisiä, kuivattua lampaanlihaa, maissia, täysjyväjauhoja, juurikaskuitua, pellavansiementä, munajauhoa, eläinrasvaa, hemoglobiinijauhetta, soijaöljyä, Profeed® (frukto-oligosakkaridia) kivennäisiä ja vitamiineja

  

Halla Lamm & Ris 21-11 (15kg) 49,50 €
Lamm & Ris on täysravintoa, joka täyttää koiran ravinnon tarpeen eri ikäkausina. Sopii erinomaisesti vanhemmille koirille, tai koirille, joilla on pienempi energian kulutus Voidaan tarjota kuivana tai turvotettuna. Ruuassa olevat Omega 3 ja Omerga 6 rasvahapot vaikuttavat positiivisesti ihoon ja turkkiin. sisältää riisi (min 28%), kuivattu lampaanliha (min 15%), maissi, ohra, eläin- ja kasvisrasva, juurikaskuitu, hemoglobiinijauhe, pellavansiemenjauhe, munajauhe, panimohiiva, FOS, glucosamiini, mineraalit, vitamiinit ja kivennäiset.

Halla Kyckling & Ris 23-12 (15kg) 49,50 €
Kyckling & Ris on täysravintoa, joka täyttää koiran ravinnon tarpeen eri ikäkausina. Voidaan tarjota kuivana tai turvotettuna. Ruuassa olevat Omega 3 ja Omerga 6 rasvahapot vaikuttavat positiivisesti ihoon ja turkkiin. sisältää kuivattu kananliha (min 25%), riisi (min 20%), maissi, ohra, eläin- ja kasvisrasva, pellavansiemenjauhe, juurikaskuitu, vehnänalkio, munajauhe, panimohiiva, FOS, glucosamiini, mineraalit, vitamiinit ja kivennäiset

 

 

Canami Lamb & Rice 15 kg 53,00
On vehnägluteeniton ruoka kaikille koiraroduille. Ruoka on osoittautunut toimivan erittäin hyvin myös herkkävatsaisille ja allergiaongelmista kärsiville koirille.
Sisältää: Lampaanlihaa, riisiä, maissia, täysjyväohraa, täysjyväkauraa, hydrolisoitua eläinproteiinia, eläinrasvaa, juureskuitua, pellavansiementä, munajauhoa, panimohiivaa, hemoglobiinijauhetta, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja.

Canami Chiken & Rice suurille roduille 15 kg 50,00
Suurten rotujen täysikasvuisille koirille sopiva ravinto. Ruoka on erittäin maistuvaa. Siten se sopii erinomaisesti ruokahaluttomuutta poteville ja herkkävatsaisille koirille.
Sisältää: Kananlihaa, riisiä, maissia, täysjyväkauraa, täysjyväohraa, eläinrasvaa, vehnänalkioita, pellavansiementä hydrolisoitua eläinproteiinia, juureskuitua, munajauhoa, panimohiivaa, riisiä, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja.

Canami Chiken & Rice pienille roduille 7 kg 31,50
Pienten rotujen täysikasvuisille koirille sopiva ravinto. Ruoka on erittäin maistuvaa. Siten se sopii erinomaisesti ruokahaluttomuutta poteville ja herkkävatsaisille koirille.
Sisältää: Kananlihaa, riisiä, maissia, täysjyväohraa, täysjyväkauraa, eläinrasvaa, hydrolisoitua eläinrasvaa, vehnänalkioita, pellavansiementä, ,juureskuitua, munajauhoa, panimohiivaa, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja

Canami Lamb & Rice Light 10 kg 43,00
Kehitetty ylipainoisille koirille ja vähemmän aktiivisille koirille. Ruoka on siten erinomainen senioriruoka.
Sisältää: Lampaanlihaa, riisiä, maissia, täysjyväohraa, täysjyväkauraa, eläinrasvaa, hydrolisoitua eläinproteiinia, eläinrasvaa, juureskuitua, pellavansiementä, munajauhoa, panimohiivaa, hemoglobiinijauhetta, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja 

Canami Regular 15 kg 42,00
On erittäin hyvä täysravinto täysikasvuiselle, normaaliaktiiville koiralle. Se on hinnaltaan erittäin edullista, ehdottoman huippuluokkaista ruokaa. Yleisravinto, joka sopii useimmille koiraroduille.
Sisältää: Vehnää, hydrolisoitua eläinproteiinia, luujauhoa, eläinvalkuaista, vehnälesettä, kauraa, riisiä, kananlihaa, hemoglobiinijauhetta, käynyttä pellavansiementä, munajauhoa, kivennäisiä ja vitamiineja.

Canami Puppy
Kehitetty varta vasten pennun ja nuoren koiran tarpeisiin. Pennun ruoansulatusjärjestelmä ei ole vielä valmiiksi kehittynyt ja siksi se tarvitsee helposti sulavaa ja hyviä ainesosia sisältävää ravintoa.
Canami Puppy on kaikkea tätä ja sitä on saatavana sekä pienille että suurille roduille. Koska pienet ja suuret rodut kehittyvät eri tavoin tarvitsevat ne myös niiden omiin ominaisuuksiin soveltuvaa pennunruokaa. Ruoka sopii hyvin myös kantaville ja imettäville nartuille.
Canami Puppy mini 7 kg 35,50 sisältää: kananlihaa, täysjyvävehnää, eläinrasvaa, riisiä, hydrolisoitua eläinproteiinia, täysjyväohraa, täysjyväkauraa, maissia, juureskuitua, pellavansiementä, panimohiivaa, vehnänalkioita, hemoglobiinijauhetta, munajauhoa, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja.
Canami Puppy maxi 10 kg 46,50
sisältää: kananlihaa, täysjyvävehnää, riisiä, eläinvalkuaista, täysjyväohraa, täysjyväkauraa, hydrolisoitua eläinproteiinia, maissia, juureskuitua, pellavansiementä, panimohiivaa, vehnänalkioita, hemoglobiinijauhetta, munajauhoa, Profeed®, kivennäisiä ja vitamiineja.

Canami Breeder Super Premium 15 kg 54,00
Tasapainoinen, erittäin runsaasti energiaa sisältävä ravinto aktiiviselle ja kovaa työtä tekevälle koiralle.
Sopii erittäin hyvin myös kantaville nartuille. Hyvä vaihtoehto koirille, joiden painoa on vaikea saada nousemaan.
Sisältää: Kuvattua kananlihaa maissia, riisiä, munajauhoa, täysjyväkauraa, eläinrasvaa, maissigluteenia, hydrolisoitua eläinproteiinia, panimohiivaa, pellavansiementä, vehnälesettä, kivennäisiä ja vitamiineja.